RRETH NESH

Eden Breeze Restaurant – një vend mahnitës ku dizajni, kuzhina dhe shërbimi bëhen së bashku për një përvojë ndryshe nga çdo tjetër.

Eden Breeze është një restorant ku mund të shijohet një darkë e mirë për çdo lloj rasti. Menyja këtu përfshin tërë kuzhinën tradicionale të ushqimit të detit jugor, dhe kuzhina krenohet me stafin e talentuar që mikson traditën me modernitetin për të krijuar oferta vërtet unike. Ka shumë për të zgjedhur nga adhuruesit e ushqimit të detit në Eden Breeze Restaurant, dhe menyja jonë i bën thirrje kujtdo që dëshiron për ushqim të shijshëm. Ne shërbejmë shijen me mikpritjen dhe në kohën e duhur, falë aftësive të stafit tonë si në numër ashtu edhe në specializim.

Ne kemi Shefin tonë Ekzekutiv të kuzhinës, i cili ka sjellë stilin e tij unik në restorant, i nderuar gjatë viteve të punës dhe udhëtimit nëpër vende të ndryshme që infekton aromë autentike me ndikime delikate lokale, ndërsa ngriti premisat për prezantim progresiv.

Rezultati është dëshmi e respektit të kuzhinierit për historinë dhe pasionin për freski, aromë dhe estetikën e kuzhinës.

Në modelin elegant modernist të këtij restoranti klasik, të vendosur në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, kjo kulinari artistike e kuzhinës plotësohet nga mikpritja e pakrahasueshme, shërbimi i pakrahasuar, dhe i patëmetë nga kamerierët me eksperiencë të Eden Breeze.

Parkimi është në dispozicion 24/7. Muzika live, kënaqësisht e qetë në sfond nuk do të mungojë. Statuja në formë ujëvare e Budës shtohet në mënyrë të përkryer në ambientin mahnitës relaksues.

Ne i morëm të gjitha artistikisht dhe i përshtatëm për rehatinë tuaj.

FILOZOFIA

Kudo ku hidhni shikimin, ka natyrë; natyrale dhe e freskët. Ndiheni të mbrojtur, të qetë dhe mund të keni intimitetin tuaj të dëshiruar falë mini-ujëvarave midis tryezave të ngrënies.

Ne i kemi kushtuar rëndësi cilësisë së ushqimit po aq sa dekoratave vizive. Ne duam t’ju bëjmë të ndieni detin afër, freskinë, energjinë dhe shijen e tij.

Kënaqësia juaj është angazhimi ynë!